lunes, 1 de febrero de 2010

Joan Pellicer


Joan Pellicer. Il.lustració en el seu homenatge.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Magnífic dibuix i un bon homenatge per a una magnífica persona. És una llástima que la maquetació no estiga a la altura del dibuix. Has aconseguit el que, per a mí, és lo principal en un rostre: la mirada, i ésta és viva. Una vegada més, enhorabona!.

( E. V. )

Pere Devesa dijo...

Gràcies mestre. La veritat és que no es pot dir que estiguera massa content. Si en quant al paregut, però no tant en quant a la manera de resoldre el retrat. Hi ha certa indecissió. És una mescla d'aquarel.la i llàpissos on ninguna de les dues tècniques acaba de tindre el protagonisme que hauria. Falta risc i seguretat en una tècnica que en eixe moment no controlava gens. També, com tu em dies, els verds són molt poc agraïts, almenys en l'ús particular que he fet d'ells. I prou d'autocrítica jaja. Respecte a la maquetació del llibre, jo no he tingut res a veure, clar. De fet, pel que sembla, els altres llibres de la col.lecció no portaven imatge.En aquest s'ha fet una excepció.

Anónimo dijo...

Cracks dibuix: A. Ford, Santoyo, Greysthecolor, R. Morris, J. Collins, H. Yan, P. Devesa... tío, eres ú dels grans!, així és que menys gemecs ( encara que no está de més l´autocrítica ), i més autoestima, que eres el meu mestre. Fes la prova de reunir a una carpeta algúns del teus dibuixos i afegeix-la a la carpeta dels cracks anomenats; vorás com estás a l´altura. Au!, supera éste caramelet.

Papi blue.

Juan Royo Abenia dijo...

que chulo!